Computerhulpdenbosch

Computerhulpdenbosch.nl

Inmiddels al weer meer dan 10 jaar een begrip in Den Bosch met service en Kwaliteit.
Bekend onder de naam Angel Computers zijn wij u 10 jaar van dienst geweest maar omdat de tijden veranderen vonden wij het slimmer,
Om een nieuwe naam naast de oude te gebruiken 1 die nog beter vertelt waar wij goed in zijn Hulp en Ondersteuning van de Pc gebruiker.
Daarom gebruiken wij al geruime tijd de naam Computerhulpdenbosch.nl het bedrijf waar het allemaal mee begon Angel Computers blijft natuurlijk bestaan.
En dat staat ook nog steeds boven onze facturen.
Wij merken dat de mensen nog steeds moeten zoeken om de juiste service te kunnen krijgen er worden vaak extra garantie verzekeringen afgesloten.
Maar waar de meeste niet aan denken dat het meestal fout gaat in het gebruik van de Pc of Laptop en de software die erop draait.
Dus garantie heeft zo zijn beperkingen en praat alleen over Hardware en ziet Software als invloed van buiten.
Waar wij voor staan is dat als je een product bij ons aanschaft wij de service en de garantie regelen dus ligt het aan de software of het gebruik ervan dan wordt dit gewoon opgelost.
Moet het apparaat weg voor garantie dan regelen wij dit ook voor u!
Op een zo snel mogelijke wijze wij zien dit de meeste nog niet 123 doen want wat gaan ze vragen? wat willen ze dat ik op het apparaat doe?
Wij weten als geen ander hoe dat moet, dus wij kunnen zorgen dat het allemaal zo snel mogelijk gebeurd en verstuurd wordt.
Zodat uw apparaat zo snel mogelijk weer thuis staat en werkt!
Juist door dit Concept weten veel mensen de weg naar Angel Computers te vinden want Prijs is een Item maar de mooiste combinatie is Prijs / Kwaliteit / Service.
Het verschil is in werkelijkheid niet zo groot maar vele zijn er achter dat als er een goede Service aan wordt geboden dat het ten opzichte van de goedkoopste toch wel reëel is.